Zelf een wens of idee?

Heb je zin om naar een concert van jouw favoriete artiest te gaan? Of altijd al een willen kamperen? Of heb je een andere wens? FRANCENVRIJ wil jouw wens graag bespreekbaar maken en zien of  dit in overleg georganiseerd kan worden. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Wandelen

Samen lekker wandelen. Je bent in staat om ongeveer 5 kilometer te lopen. Lukt je dat niet? Doe dan mee met de wandelgroep voor de minder goede wandelaars. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Woon je in de regio Heerenveen? Dan word je opgehaald en thuisgebracht.

Vakanties

Samen op vakantie. Alleen of met een groep. Kamperen of in een huisje.

2x per jaar organiseert Francenvrij een midweek weg in Nederland. Dat is in het voorjaar en in het najaar.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Disco

Bingo

1 keer in de maand is er op zondagmiddag een bingo.

De spelleider trekt een bal met een getal erop en roept het om. De spelers zoeken het getal of het bijbehorende plaatje op hun eigen bingokaart op. De eerste speler die alle genoemde getallen of plaatjes heeft weggestreept, roept “BINGO” en wint. Best spannend, zeker als je nog maar één nummer moet hebben! Iedereen wint en niemand gaat met lege handen naar huis. In de pauze is er drinken en wat lekkers erbij. 

Kookcafé

Samen koken en samen eten. We maken in groepjes een 3-gangen diner. Om 15.30 uur beginnen we en rond 17.30 uur gaan we eten. Na afloop nog even opruimen met zijn allen en dan om 19 uur is het afgelopen. Heb je zin om mee te doen? Ook is het mogelijk om alleen mee te eten. Leuk voor bv ouders, buren en collega’s.