Zelf een wens of idee?

Heb je zin om naar een concert van jouw favoriete artiest te gaan? Of altijd al een keer willen kamperen of in een hotel overnachten? Of heb je een andere wens? Francenvrij wil jouw wens graag bespreekbaar maken en kijken naar mogelijkheden!

Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Wandelen

Wandelen is gezond en ook nog gezellig! Ben je in staat ongeveer vijf kilometer te lopen?

Mocht dit niet lukken kijken we naar andere mogelijkheden.

Voor drinken en snacks wordt gezorgd. Zorg jij voor goede loopschoenen?

Woon je in de regio Heerenveen? Dan word je opgehaald en thuisgebracht.

Er is op dit moment nog geen wandelgroep, maar wie weet word jij de eerste kandidaat!

Vakanties

Op zoek naar de reis van je dromen?

Twee keer per jaar organiseert Francenvrij in het voorjaar en in het najaar een midweek weg in Nederland.

Daarnaast worden de vakanties gebaseerd op individuele aanvragen. Er wordt met zorg gekeken naar de mogelijkheden van de reizigers en een geschikte groepsdynamiek. Er wordt naar gestreefd de groepen zo klein mogelijk te houden. Zit je in een rolstoel, ben je hulpbehoevend; overal valt een mouw aan te passen.

Samen op vakantie, alleen of met een groep. Kamperen of in een huisje, dobberen in een blauwe zee of wandelen in de natuur; wat is jouw favoriete vakantie(bestemming)?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Karaoke

Dans jij met mij dan dansen wij ons samen blij, alsof we zweven door de lucht; op wolken! Ben jij ook zo gek op die Nederlandse meez(w)ingers??

Of ben jij fan van de muziek van Abba en ben jij onze Dancing Queen?? Verzoeknummers zijn altijd welkom!

De polanaise en een flitsende karaoke set zorgen er voor dat het dak er af gaat!

 

 

Bingo

Iedere maand is er op zondag middag een bingo.

De spelleider trekt een bal met een getal erop en roept het om. De spelers zoeken het getal of het bijbehorende plaatje op hun eigen bingokaart op. De eerste speler die alle genoemde getallen of plaatjes heeft weggestreept, roept “BINGO” en wint. Best spannend, zeker als je nog maar één nummer moet hebben! Iedereen wint en niemand gaat met lege handen naar huis. In de pauze is er drinken en wat lekkers erbij.

 

 

Kookcafé

Houd jij van koken en van lekker eten? Of vooral van lekker eten en laat je het koken liever aan iemand anders over? Het is allemaal mogelijk. Het gaat om de gezelligheid!

Om 15.30 uur beginnen we en rond 17.30 uur gaan we eten. Na afloop nog even opruimen en om 19 uur ga jij met een goed gevulde buik weer naar huis. Heb je zin om mee te doen? Geef je op! (Evt allergieën/diëten graag vooraf vermelden).