Zelf een wens of idee?

Heb je zin om naar een concert van jouw favoriete artiest te gaan? Of altijd al een keer willen kamperen of in een hotel overnachten? Of heb je een andere wens? Francenvrij wil jouw wens graag bespreekbaar maken en kijken naar mogelijkheden!

Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Vakanties

Op zoek naar de reis van je dromen?

FRANCENVRIJ organiseert vakanties gebaseerd op individuele aanvragen. Er wordt met zorg gekeken naar de mogelijkheden van de reizigers en een geschikte groepsdynamiek. Er wordt naar gestreefd de groepen zo klein mogelijk te houden. Zit je in een rolstoel, ben je hulpbehoevend; overal valt een mouw aan te passen.

Samen op vakantie, alleen of met een groep. Kamperen of in een huisje, dobberen in een blauwe zee of wandelen in de natuur; wat is jouw favoriete vakantie(bestemming)?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bingo

Iedere maand is er op zondag middag een bingo.

De spelleider trekt een bal met een getal erop en roept het om. De spelers zoeken het getal of het bijbehorende plaatje op hun eigen bingokaart op. De eerste speler die alle genoemde getallen of plaatjes heeft weggestreept, roept “BINGO” en wint. Best spannend, zeker als je nog maar één nummer moet hebben! Iedereen wint en niemand gaat met lege handen naar huis. In de pauze is er drinken en wat lekkers erbij.